carti de vizita de actualitate

Știm cu toții că tehnologia și social media au avansat dincolo de ceea ce ne-am așteptat vreodată la începutul secolului. De asemenea, suntem conștienți de faptul că majoritatea rețelelor de afaceri ale oamenilor sunt stabilite și întreținute prin internet. Aşadar, cu aceste medii digitale apare o întrebare evidentă: cărțile de vizită sunt încă relevante? Răspunsul rapid este da. Răspunsul oarecum mai lung este că, atunci când sunt proiectate profesionist și utilizate în mod corespunzător, cărțile de vizită pot fi un instrument eficient pentru a te diferenția pe tine sau marca ta de alții care refuză să le utilizeze. A fost un an cu multe schimbări. În mijlocul acestui nou climat ciudat, multe întreprinderi nu știu ce tendințe să urmeze și care sunt în afara acestora. În loc de evenimente în rețea și ședințe în sala de consiliu, există apeluri Zoom și conferințe video. Trăim într-o lume nouă și ciudată şi este posibil să ne întrebăm dacă mai sunt cărţile de vizită de actualitate. În ciuda tuturor, acestea sunt un instrument eficient de marketing iar mai jos poţi descoperi de ce cărțile de vizită sunt încă relevante:  


O carte de vizită te diferențiază de concurență

Când stabileşti o conexiune online cu o companie te vei număra printre alte sute de utilizatori. O carte de vizită este o reprezentare fizică a interacțiunii tale și nu este trecută cu vederea la fel de ușor. Profilurile online pot fi mai informative și mai eficiente, dar sunt și mai generice. Având cărţi de vizită care reprezintă compania ta, cu un design atrăgător, vei lăsa o impresie care nu poate fi asociată cu mediul online.  


Te face să arăţi profesionist

Compania ta va arăta mai legitimă atunci când alegi modele cărţi de vizită elegante pentru a-ţi prezenta serviciile. Imaginează-ţi că porţi o conversație cu o persoană pe care doreşti să o impresionezi, scoţi portofelul şi îi oferi o carte de vizită. Dacă nu ai la îndemâna cărţi de vizită și cineva îţi solicită informațiile de contact, va trebui să îi notezi informaţiile pe cea mai apropiată coală de hârtie - nu este exact o opinie credibilă. Dar un set de cărți de vizită elegante te va face să arăţi profesionist.


Este un standard industrial

Companiile care există de mult timp pe piaţă se așteaptă să primească o carte de vizită atunci când te întâlnesc. Când cineva îți dă cărţi de vizită, este obișnuit să faci același lucru în schimb. Chiar dacă tehnologia avansează din ce în ce mai mult, nu este nevoie să oprim o metodă de marketing extrem de eficientă. Este o modalitate directă de a-ți trimite mesajul către publicul vizat: persoana pe care tocmai ai întâlnit-o.


Materialul de marketing fizic nu se va pierde într-un email

Dacă trimiţi un e-mail unei persoane de afaceri, acesta poate fi umbrit de toate mesajele primite. O carte de vizită pe care o păstrează în portofel său buzunar durează mai mult. După cum am menționat, este extraordinar de simplu să îți scoți telefonul și să te conectezi cu cineva prin intermediul rețelelor sociale. Se pare că toată lumea are un conturi pe social media și le putem vizualiza informațiile de contact, istoricul afacerii și chiar și acolo unde au mers la școală printr-o simplă apăsare de buton. Doar ca aproape toată lumea are același cont. Alegând cărţi de vizită, acestea adaugă o notă personală mărcii tale și oferă o amintire tangibilă despre care mulți alții ratează. Și în mediul digital de astăzi, această tangibilitate poate fi extrem de puternică.


Arată-ţi stilul

Cu ce iese în evidenţă compania ta? Cum te diferenţiezi de concurență? Prin proiectarea de modele cărţi de vizită unice, care îţi evidențiază punctele forte vrei reuşi acest lucru. De asemenea, creează o legătură mai intimă cu cei pe care îi contactezi. Ce ar putea fi mai puțin personal decât un text sau un e-mail, atunci când destinatarul tău primește zeci de astfel de mesaje în fiecare zi? A le oferi cărţi de vizită face ca aceasta să devină o interacțiune mai unică.


Cărţile de vizita te ajută să îţi creşti vânzările

Ce se întâmplă dacă un client pe care l-ai întâlnit săptămâna trecută trebuie să te sune, dar nu-și mai aminteşte numărul tău? S-ar putea să încerce să te caute online, dar să găsească în schimb site-ul web al concurentului tău. Acest lucru nu va fi o problemă în cazul în care acesta re la îndemâna cartea ta de vizită. Cărțile de vizită ar putea fi instrumentul de marketing de care ai nevoie pentru a-ţi spori marjele de profit.


Cărţile de vizită sunt în continuare cel mai rapid mod de a face schimb de informații

Știm cu toții că internetul se mișcă cu o viteză fulgerătoare dar având cărţi de vizită, acestea vor conține toate informațiile de contact relevante de care au nevoie clienţii tăi.


Cărţi de vizită indiferent de afacere

Cărțile de vizită care sunt cele mai relevante sunt cele care ies în evidenţă. Există multe modele cărţi de vizită, începând de la forme neconvenționale, modele gravate și texturi surprinzătoare. Dacă de exemplu oferi servicii de design, o carte de vizită bine creată reprezintă abilitățile tale creative. Poţi face din cartea ta de vizită o operă de artă modernă pentru a arăta cunoștințele și experiența pe care le ai în domeniul în care activezi.


Stabileşte-ţi marca

Dacă nu eşti încă foarte convins de relevanța cărților de vizită prin beneficiile lor profesionale sau prin estetica personală pe care o aduc, trebuie să te gândeşti şi la scopul acestora. Cărțile de vizită sunt într-adevăr o extensie a ta și a mărcii tale. Acestea oferă o modalitate de a te distinge de concurenți și oferă o metodă neprețuită de a face o primă impresie asupra potențialilor clienți sau angajatori. Reprezentările vizuale și tactice combinate cu implicarea fizică creează o conexiune care pur și simplu nu este posibilă prin lumea online. Mai mult, cărțile de vizită vă oferă o oportunitate de a fi creativ, existând multe modele cărţi de vizită de unde poţi alege. În afară de o imagine diferită sau o fotografie banner, fiecare profil online arată la fel. Profită de oportunitatea de a deveni creativ, dar nu uita că cele mai bune cărți de vizită sunt ușor de citit și oferă informații utile.