Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

 

Alatura-te echipei Ekarioka!

Vrei sa iti dezvolti cariera intr-un mediu dinamic si profesionist? Ekarioka asigura climatul perfect pentru a invata si a te implica in proiecte cat mai creative. In aria activitatilor desfasurate se regasesc atat clasicele lucrari de tiparire si personalizare, cat si asistenta si consiliere pe tot ceea ce inseamna activitati de branding si promovare pentru partenerii nostri. Oferim servicii de grafica, web design, branding, rebranding si realizam intern o gama foarte variata de materiale de promovare.

Urmareste lista cu joburile disponibile si te asteptam in echipa noastra! Poti transmite CV si/sau scrisoare de intentie la email: cariere@globalprint.ro

KEY ACCOUNT TIPOGRAFIE

Descriere & Responsabilitati - Atragerea de clienti noi, semnarea de contracte, creativitate si inovatie in gasirea de solutii; - Derulare contracte (rezolvare obiectii, semnare comenzi produse tipogafice si materiale promotionale, obtinere Bun de Tipar, lansare catre productie, urmarire livrare, urmarire plati, etc); - Cunoasterea amanuntita a tuturor aspectelor contractuale si personale per client (produse de tipar si promotionale, caracteristici persoana de contact, periodicitatea comenzilor, etc); - Imbunatatirea continua a vanzarii catre clienti existenti - latura proactiva (tiraje mai mari, preturi mai bune); - Relationare excelenta cu echipa de proiect. Cerinte - Experienta vanzari ( constituie avantaj portofoliu de clienti ); - Constituie avantaj experienta in domeniul tipografic si/sau agentii de publicitate; - Foarte organizat si atentie la detalii. Abilitati de organizare; - Comunicare excelenta, cu putere mare de a asculta fara a se pierde controlul; - Capacitate de concentrare; - Atitudine pozitiva si prietenoasa atat cu clientii cat si cu colegii; - Permis conducere auto categoria B; - Rapiditate in executare sarcinilor. Oferta (bonusuri, beneficii) - Pachet salarial motivant - salariu fix consistent si sistem de bonusuri( pentru ca ne dorim atragerea de oameni de vanzari cu performante, asiguram un pachet de beneficii si venituri peste medie, limita fiind doar performantele obtinute); - Masina si telefon de serviciu; - Facilitati, bonusuri si prime de sarbatori; - Cariera pe termen lung..

TIPOGRAF OPERATOR PRINT DIGITAL

Ai peste 2 ani de experienta si simti ca poti mai mult. Stim ca esti super grafician DTP operator de print digital si ca ai cunostinte avansate de Imposition si Fiery RIP. Te obisnuiesti usor cu gestinarea oricarui fisier grafic si nu au existat pana acum joburi care sa iti dea batai de cap. Perfect ! Te invitam sa faci parte din echipa Global Print. Descriere & Responsabilitati - Pregatire DTP fisiere pentru Echipament Tipar Digital si printarea lor pe diferite materiale/suport digital; - Cunostinte de Corel Draw, Adobe Photoshop, Quite Imposition; - DTP, editare si corectura, machetare; - Operare interfata program RIP, operare printere digitale (impreuna cu operatorii dedicati ai acestor echipamente). Cerinte - Constituie avantaj un nivel de experienta practica cat mai ridicat; - Operarea echipamentelor disponibile, impreuna cu operatorii acestora; - Abilitati de organizare, comunicare excelenta si atitudine pozitiva, rapiditate in executarea sarcinilor; - Abilitati tehnice, viteza de lucru; - Organizare si atentie la detalii; - Capacitate de concentrare si rapiditate in executare sarcinilor ; -Persoana serioasa, responsabila, cu reale abilitati de comunicare si organizare. Oferta (bonusuri, beneficii) - Pachet salarial motivant; - Telefon de serviciu; - Cariera pe termen lung.

GRAFICIAN

Esti un grafician creativ, ai experienta solida si simti ca poti mai mult? Poti lucra functie de programul tau, ai libertate totala cu privire la ideile tale creative si esti platit pentru fiecare 100 de template-uri publicate pe platforma noastra online dedicata realizarii cartilor de vizita. Dorim creearea unui largi baze de template-uri grafice, asa ca depinde de tine cat de mult doresti sa castigi intr-o luna. Te invitam sa faci parte din echipa de colaboratori eKarioka. Descriere & Responsabilitati - Finalizarea proiectelor de design grafic in conformitate cu cerintele; - Realizare de template-uri conform solicitarilor punctuale; - Realizarea de lucrari grafice creative unice; - Relationare excelenta cu echipa de proiect. Cerinte - Experienta solida pachet Adobe CS6 - Illustrator, Indesign, Photoshop; - Aptitudini creative, initiativa si originalitate; - Cunoștințe de comunicare vizuală (cromatică, compoziție) - Libertate mare de a impune propria viziune asupra muncii sale - Dorinta de a ține pasul cu cele mai recente tendințe - Abilitati tehnice - DTP, editare, corectura, machetare; - Abilitati de organizare si atentie la detalii; - Comunicare excelenta si atitudine pozitiva.

MASINIST IN LEGATORIE MECANICA

Iti place sa lucrezi cu hartia si poti face finisari tipografice manuale. Te obisnuiesti usor cu gestionarea oricarei cerinte de finisare tipografica manuala. Perfect ! Te invitam sa faci parte din echipa Global Print. Descriere & Responsabilitati - Finisare produse tipografice conform specificatiilor tehnice din fisa de productie; - Manipulare materie prima si produse finite; - Experienta in productia materialelor publicitare, tiparire digitala si finisare tipografica; - Relationare excelenta cu echipa de productie, persoana serioasa, responsabila, cu reale abilitati de comunicare si organizare. Cerinte - Cunoastere a echipamentelor si potrivirea lor pentru fiecare lucrare; - Abilitati tehnice, viteza de lucru , abilitati de organizare si atentie la detalii; - Comunicare excelenta si atitudine pozitiva; - Capacitate de concentrare si rapiditate in executarea sarcinilor ; Oferta (bonusuri, beneficii) - Pachet salarial motivant - Telefon de serviciu; - Bonusuri si prime de sarbatori; - Se lucreaza intr-un singur schimb, fara ture de noapte; - Cariera pe termen lung.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi