Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Livrare GratuitaAveti posibilitatea de a alege operatorul de curierat preferat, livrarile cartilor de vizita putand fi facute prin Fan Courier functie de decizia dvs.

Comenzi mai mari de 250 lei + TVA

Livrarea tuturor comenzilor a caror valoare este mai mare de 250 lei + TVA, se va face in mod gratuit. Livrarea cartilor de vizita este gratuita inclusiv pentru sate, comune sau localitati unde operatorul de transport aplica taxarea pentru kilometri suplimentari. Costul aferent kilometrilor suplimentari este suportat de catre noi ca un bonus de fidelizare si ca un efort de marketing, facand parte din politica eKarioka de a fi principalul furnizor de carti de vizita din Romania.

Comenzi mai mici de 250 lei + TVA

Pentru comenzi mai mici de 250 lei + TVA se va achita o suma fixa de 21 lei + TVA. Livrarea cartilor de vizita va avea cost fix de 21 lei + TVA inclusiv pentru sate, comune sau localitati unde operatorul de transport aplica taxarea pentru kilometri suplimentari, cu amendamentul ca nu veti mai avea posibilitatea alegerii operatorului de curierat. Operatorul de transport va fi selectat pe baza unui calcul facut de platforma in mod automat, functie de situatia din teren a curierilor nostril. Costul aferent kilometrilor suplimentari este suportat de catre noi ca un bonus de fidelizare si ca un efort de marketing, facand parte din politica eKarioka de a fi principalul furnizor de carti de vizita din Romania.

Urmarire colete carti de vizita

Pentru situatia in care ati optat pentru livrarea prin curier rapid, la momentul la care cartile de vizita finalizate au fost ridicate de catre reprezentantul curierului se va genera in mod automat un AWB (document de transport) ale carui detalii vor fi transmise si dvs. via email aferent contului de pe care ati lansat comanda. In corpul emailului veti gasi un link direct catre pagina curierulul, pentru a putea verifica direct dvs. stadiul livrarii.

Livrare internationala

...


Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi