carti de vizita pret

Ca urmare a progresului tehnologic în abordarea marketingului de afaceri, metodele tradiționale au trebuit să ia un rol mai subtil, oarecum retrogradat. Interesant de remarcat este faptul că o metodă tradițională și-a menținut poziția și a supraviețuit vremurilor fără a scădea din importanță. Această metodă implică brandingul și distribuirea cărților de vizită, în mod strategic în cadrul unei întâlniri de afaceri. În trecut, era suficient doar să împărţim cărţile de vizită și să nu spunem un cuvânt. În zilele noastre, marketingul este îndrăzneț și vorbește întotdeauna. Cărțile de vizită ar trebui să facă același lucru.

Cărțile de vizită sunt acele mici bucăţi din hârtie sau plastic care conțin cele mai importante informații despre afacere. Informații precum numele companiei, detaliile de contact, ceva despre ceea ce este cu adevărat compania. Ele sunt adesea personalizate pentru a include numele purtătorului și poziția sa în companie. Nu uitați acele sloganuri inteligente, numiți-le motto-ul de afaceri, dacă doriți, care va atrage în partea familiară a afacerii, deși o vedeți pentru prima dată. Diverse modele de cărți de vizită tipărite sunt disponibile conform cererii dumneavoastră.

Deci, care sunt cele mai bune preţuri cărţi de vizită? Costul cărților de vizită va diferi extrem de mult și nu este întotdeauna simplu să ştiţi cum să faceţi cărțile de vizita să iasă în evidență, mai ales în timp ce aveţi un buget. Pentru a obține cea mai bună valoare, merită să înțelegeți ce elemente de design contează în timp ce încercați să creați o diferență a mărcii dvs în piață.

Prețul este diferit din anumite motive

Cheltuielile cu un design perfect de cărți de vizită variază. Dacă sunteți ca majoritatea companiilor mici sau start-up-urilor, obiectivul dvs. fiind de a concilia dorința unui design de înaltă calitate cu nevoia de a vă menține în limita bugetului, puteţi găsi preturi carti de vizita pentru orice buget.

Ce determină costul cărților de vizită?


Greutatea hârtiei

Greutatea hârtiei este unul dintre cei mai mari contribuabili pentru pret carti de vizita. Hârtia mai groasă necesită mai mult material pentru fabricare și, prin urmare, costă mai mult atunci când tipăriți cărțile dvs. de vizită. Cu toate acestea, este și mai greu de îndoit și este perceput ca o opțiune mai luxoasă.

Strat

Există 2 acoperiri comune pentru cărțile de vizită: mat și lucios. Fiecare dintre ele are costuri asociate variate pe măsură ce trec prin diferite linii de fabricație. O acoperire lucioasă este mai bună pentru cărțile de vizită care au imagini, deoarece face culorile mai vibrante. În timp ce o acoperire mată este ușoară la atingere și funcționează mai bine pe cărțile de vizită care au pur și simplu o siglă și un text.

Finisarea

Un finisaj calitativ pentru cartea de vizită poate crește substanțial costul, în funcție de tipul de finisare. Dacă obțineți un finisaj lucios, care este destul de obișnuit, veţi avea cărţi de vizită preţ mediu.

La capătul opus al spectrului, dacă doriţi o carte de vizită personalizată, aceasta poate costa mai mult. Dacă vă doriţi să aveţi cărţi de vizita personalizate, care să arate bine, e posibil să doriţi aceste beneficii în plus şi să nu va mai gândiţi la preţuri cărţi de vizită.

Materialul de hârtie

Bumbacul, cânepa, hârtia reciclată, plasticul și chiar cărțile de vizită din metal sunt toate alternative destul de comune față de cărțile de vizită tradiționale din hârtie. Majoritatea cărților de vizită sunt fabricate din hârtie, având astfel pret carti de vizita ieftin.

Mărimea

Există câteva dimensiuni de cărți de vizită obișnuite. Prețul nu ar trebui să se schimbe prea mult dacă doriţi oricare dintre celelalte dimensiuni standard ale cărților de vizită. Cu toate acestea, dacă doriți o dimensiune personalizată, exista posibilitatea să aveţi cărţi de vizită cu un preţ puţin crescut pentru a permite timpul suplimentar necesar instalării mașinii de tăiat.

Formă

Schimbarea formei cărții dvs. de vizită poate avea și impact asupra prețului, deoarece majoritatea mașinilor de tăiat sunt presetate pentru a tăia dreptunghiuri sau forme pătrate. Dacă doriți o formă complet personalizată, probabil veţi avea preţuri cărţi de vizita mai ridicate decât dacă optaţi pentru forma simpla standard. Cu toate acestea, majoritatea producătorilor de cărți de vizită au câteva forme prestabilite la preţuri cărţi de vizită extrem de acceptabile, ca să vă puteţi personaliza cartea aşa cum vi-o doriţi.

Calitatea culorii

Evaluarea culorii înseamnă verificarea culorilor și cât de strălucitoare sunt acestea atunci când sunt imprimate pe hârtie. Companiile tipografice care utilizează imprimante de calitate superioară vor percepe probabil mai mult pentru imprimările lor, dar diferența de calitate este de obicei vizibilă și merită costul suplimentar.

Cu o singură față/cu două fețe

Dacă vă doriţi să comandați o carte de vizită pe o singură față, este probabil să aveţi preţ cărţi de vizită mai mic decât o imprimare pe două fețe. Peste 95% din comenzile de cărți de vizită sunt pentru imprimări față-verso.

Cum să reduceți costul cărților dvs. de vizită?


1. Luați în considerare existența a 2 stiluri de cărți de vizită

Având 2 stiluri de cărți de vizită (una ieftină, una scumpă) vă permite să alegeți pe care să le oferiţi.

Dacă vă întâlniți cu cineva care este puțin probabil să devină un client, ați putea oferi cartea de vizita mai ieftină. Cu toate acestea, dacă vă întâlniți cu un client potențial, este logic să distribuiți cărți de vizită de calitate mai bună pentru a da o impresie mai bună.

2. Cumpărați în vrac

Atunci când comandaţi în vrac puteţi obţine preţ cărţi de vizită mai bun decât dacă aţi comanda doar câteva bucăţi.

3. Economisiți la costurile de proiectare

Există o grămadă de instrumente care vă vor ajuta să creați cărți de vizită frumoase, fără a fi nevoie să solicitați ajutorul unei agenții de design, astfel puteţi obţine carti de vizita pret mic.

Avantajele de a avea o carte de vizită

Cărțile de vizită bine concepute sunt cu adevărat panouri publicitare care se potrivesc în buzunar - și a tuturor celorlalți, transformând contactele aleatorii în clienți, colaboratori, furnizori și prieteni.

Dar cât ar trebui să cheltuiți pe cartea de vizită? Costul cărților de vizită poate varia enorm și nu este întotdeauna ușor să știi cum să alegeţi preturi carti de vizita, mai ales atunci când aveţi un buget. Pentru a profita la maximum de buget, speram că detaliile de mai sus vă sunt de folos.