cărţil de vizită personalizate

Chiar dacă lumea digitală preia o mare parte din eforturile noastre de marketing, nu trebuie să uităm de puterea de conectare cu oamenii: întâlniri, strângeri de mână și cărți de vizită. Este o idee bună să aveţi în permanență cărți de vizită la dvs. La fel ca o primă impresie bună, o carte de vizită bine concepută păstrează o amintire pozitivă. Cu puțină creativitate, puteți crea cărţi de vizită personalizate, care să iasă în evidență.

Imprimarea cărților de vizită personalizate vă ajută să vă distingeți de orice altă carte de vizită. În loc să imprimați cerneală color pe hârtie albă, alegând cărţi de vizita personalizate, veţi putea încorpora stilul dvs. de branding pentru un aspect vizual. Potențialii clienți vor păstra o carte de vizită personalizată mai degrabă decât una monotonă. Următoarele detalii despre cum puteți face o primă impresie memorabilă cu ajutorul cărţilor de vizită personalizate:

Cartea dvs. de vizită este unul dintre cele mai importante instrumente de marketing pe care le veți imprima. Având în vedere designul cărților dvs. de vizită, este timpul să luați câteva decizii de tipărire a acestora. Următoarele informații vă vor ajuta să potriviți tipărirea cărților de vizită cu brandul dvs.

 

Alegerea hârtiei

Alegerea hârtiei pentru cărţi de vizită personalizate este la fel de importantă pentru imaginea dvs. ca și designul cărții de vizită. Cărțile de vizită groase și lucioase sunt perfecte pentru companiile care doresc să înveselească puţin atmosfera şi să nu fie monotone. Puteți chiar îmbunătăți cărțile de vizită lucioase adăugând un strat UV durabil pentru un luciu suplimentar.

Dacă nu doriţi cărţi de vizita lucioase, puteţi lua în considerare cele care au mai puțină strălucire. Căutaţi ca hârtia să fie calitativa atunci când comandaţi cărţi de vizită personalizate. Acestea trebuie să se simtă curate, solide, strălucitoare și profesionale în mâinile clienților dvs.

 

Mărime și formă

Cărțile de vizită pot fi tipărite în dimensiuni și forme aproape infinite. Dacă aveţi o afacere tradițională, veți dori probabil o dimensiune standard. Cu toate acestea, puteți adăuga o notă personalizata, cum ar fi o tăietură simplă a colturilor.

Pentru a crea un pic de farmec suplimentar, devine din ce în ce mai popular să adăugați detalii de design la marginile cărților de vizită. Când cărţile de vizită sunt tipărite pe carton mai gros, există mai multă suprafață pentru a înfrumuseța marginile.

Dacă doriţi o personalizare mai profundă a cărţilor de vizită, puteți lua în considerare abaterea de la dimensiunile și formele tipice ale cărților de vizită. S-ar putea, de exemplu, să alegeți o formă decupată care să se potrivească afacerii dvs.

De asemenea, puteți imprima cărți de vizită personalizate în orice combinație de dimensiuni şi indiferent ce alegeţi, asigurați-vă că se potrivește imaginii dvs. de afaceri înainte de a le imprima.

 

Cantitate

Câte cărți de vizită ar trebui să imprimați? Răspunsul depinde în totalitate de numărul de cărți de vizită pe care le veți distribui odată cu designul și/sau titlul dvs. curent. Acest lucru se datorează faptului că prețul pe carte de vizită scade odată cu numărul cantității de imprimare.

 

Alegeți culorile cu înțelepciune

Culorile cărții dvs. de vizită se reflectă asupra afacerii dvs. sau a afacerilor clienților dvs. mai mult decât orice alt element și sunt primele lucruri care se vor înregistra atunci când potențialii clienţi aruncă o privire asupra cărții dvs de vizită. Alegeţi culori care se potrivesc cu tema afacerii dvs. Dacă intenționați să utilizați mai multe culori, utilizați o paletă de culori plăcute din punct de vedere estetic, care funcționează bine împreună.

 

Folosiţi spaţiul alb

Designerii amatori fac adesea greșeala de a încerca să completeze fiecare porțiune a cărților de vizită cu text, imagini sau grafică. Aceasta este o practică nu tocmai indicată, care aglomerează cărțile de vizită și distrage atenția de la mesajul general al cărții de vizita sau - chiar mai rău - trimite mesajul că afacerea dvs. este neprofesionistă și neglijentă. Când cumpăraţi cărţi de vizită personalizate, asigurați-vă că lăsați spațiu între text și imagini pentru a le ajuta să iasă în evidență.

 

Aspect care să atragă atenția

În loc de aspectul tipic al cărţii de vizită, încercaţi să vă puneţi amprenta, să exploraţi tactici creative de aspect care atrag atenția pentru cartea dvs de vizită. Încercați să vă jucați cu dimensiunile fontului pentru a accentua cele mai importante informații. Numele dvs., de exemplu, ar trebui să fie mare și îndrăzneț, astfel încât să fie remarcat de clienți. Cutii, chenare, umbrire și alte efecte pot fi aplicate pentru a îmbunătăți aspectul vizual al cărții dvs. de vizită. De asemenea, puteți încerca să amestecați ordinea prezentării informațiilor. În loc să începeţi cu numele și sigla companiei dvs., de exemplu, încercați să vă faceți numele cel mai proeminent.

 

Adăugați valoare cărţilor de vizită

Cărţile de vizită sunt cele mai utilizate instrumente de marketing în rândul profesioniștilor şi de asemenea sunt cele mai ieftine instrumente de marketing pe care le aveți, astfel încât să le puteți distribui cu generozitate; Puteți imprima cărți de vizită personalizate care să fie pliate pentru a vă oferi spațiu suplimentar pentru a adăuga valoare. Mai mult decât atât, vă puteți folosi cărțile de vizită pentru a vă comercializa activ produsele și serviciile, adăugând cupoane de reducere și coduri cu diverse beneficii, abonamente VIP sau alte stimulente care vă vor ajuta să vă demonstrați expertiza și să oferiți și clienților un avantaj. În acest mod, vă puteți face remarcat optând pentru cărţi de vizită personalizate.

 

Fiţi creativ

Cel mai simplu mod de a face cărțile dvs. de vizită să iasă în evidență este să arătați diferit de concurență. Puteți utiliza o porțiune mare, decolorată a logo-ului dvs. ca fundal al cărții de vizită. Puteți utiliza, de asemenea, elemente grafice, cum ar fi forme și linii, în culori contrastante, nuanțe diferite, pentru a adăuga culoare acolo unde este cel mai necesar.

 

Imprimare premium

Poate fi dificil să se măsoare rentabilitatea cărţilor de vizită, dar totuși doriți să mențineți costurile de imprimare reduse. Asta nu înseamnă că trebuie să optaţi pentru o calitate slabă. De fapt, puteți obține tipărirea de cărţi de vizită personalizate de calitate premium la prețuri decente.